Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

06 Temmuz 2023 Perşembe

6 Temmuz 2023 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Ayşegül ÇEBİ başkanlığında fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen akademik kurul toplantısında sona eren eğitim-öğretim döneminin değerlendirilmesi, yaz dönemi çalışma düzeninin belirlenmesi, gelecek döneme ilişkin akademik faaliyetlerin görüşülmesi, komisyon ve koordinatörlüklerin yapılandırılması ve çalışmalarının izlenmesi, fakültemizin dahil olduğu ulusal ve uluslararası proje sayısının artırılması konularında görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantıda önceki dönem bölüm başkanlıklarını yürüten öğretim üyelerimize ve 2022 yılı içerisindeki akademik ve toplumsal katkı bakımından yaptıkları çalışmalarından ötürü öğretim üyelerimize dekanımız tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.