Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

06 Ocak 2023 Cuma

Fakültemiz Akademik Kurulu, Dekanımız Prof. Dr. Ayşegül ÇEBİ başkanlığında 5 Ocak 2023 Perşembe günü toplandı. Toplantıda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz dönemine ilişkin değerlendirmeler yapılarak bahar dönemi planlamalarına ilişkin önemli konular ele alındı.

Bölüm Başkanlarımız fakültemizde yürütülen eğitim-faaliyetlerine ilişkin değerlendirmelerini aktararak yeni döneme ilişkin temennilerini dile getirdi. Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Çağla YİĞİTBAŞ, Ebelik Bölümü'nde uygulamaya konulan intörn uygulama faaliyetlerine ilişkin öğretim üyelerine bilgi verdi. Ebelik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Azize AYDEMİR tarafından bölümün uygulamalı eğitim süreçlerine ilişkin Öğrenci Memnuniyet Anketi sonuçları paylaşıldı.

Toplantıda Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeşim YAMAN AKTAŞ tarafından bölümde devam eden eğitim-öğretime ilişkin değerlendirmeler sunularak 2022-2023 Bahar Dönemi ders kayıt süreçlerine ilişkin alınacak tedbirler, danışmanlık süreçleri, ders kayıt onayları ve öğrencilerin akademik gelişiminin izlenmesi konusunda bilgilendirici sunum yapıldı.