Ders içerikleri ve Öğretim Planları (Müfredatlar) Hk.

26 Temmuz 2021 Pazartesi

Öğrencilerimizin dikkatine
Fakültemiz Öğretim Planları aşağıda sunulmaktadır.
Fakültemiz bölümlerinde 2019 -2020 Eğitim -Öğretim Dönemi itibari ile uygulanan çekirdek eğitim programı ile 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz için yürürlükte bulunan eski öğretim planlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ebelik Bölümü Müfredatı

Hemşirelik Bölümü Müfredatı

Ders içerikleri ile ilgili talepte bulunacak öğrencilerimiz Giresun Üniversitesi Bilgi Paketi / Ders Kataloğu'na erişerek dahil oldukları öğrenim programına göre ilgili derslere erişebilmekte ve çıktı alabilmektedir. Bunun için fakültemiz web sayfasında Bölümler sekmesi altında ders içerikleri linkine tıklayabilirsiniz.

Ders içeriklerine erişirken dikkat edilmesi gereken hususlar:
1- Bilgi Paketi / Ders Kataloğu sayfasında yeni ve eski müfredata ait dersler birlikte listelenmektedir.
2- Dahil olduğunuz öğrenim programına ait dersleri önceden kontrol ederek içerik almak istediğiniz dersleri belirleyiniz.
3- Listelenen dersler içinden programınızda belirtilen AKTS'ye sahip dersi seçiniz.
4- İçeriklerini görüntülediğiniz dersin sayfasında yer alan yazıcı simgesine tıklayarak içeriği yazdırabilir veya bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
5- Web sayfasından indirilen ders içeriklerinin başvurulacak kurum tarafından ne şekilde kabul edileceğini (imzalı veya imzasız) ilgili kurumla görüşünüz.