2. Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresi

14 Mayıs 2022 Cumartesi

21-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Giresun'da düzenlenecek 2. Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresi'ne davetlisiniz.

MOKAD (Türkiye Moleküler Kanser Araştırmaları Derneği) tarafından düzenlenen kongre genç araştırmacıların bir araya gelerek çalışmalarını birbirleriyle paylaştıkları özel bir platformdur. Kongre özellikle katılımcılara bir sosyal etkinlik (yayla gezisi) ve çok sayıda kısa söyleşi ile fikir alışverişinde bulunmaları için bolca fırsat sağlamayı amaçlamaktadır.

Moleküler biyoloyi ve tıbbi onkoloji alanlarındaki gelecekte beklenen yakın işbirliğini vurgulayan bir panel düzenlenecektir. Moleküler biyoloji araçlarını kullanan tanınmış bir tıbbi onkolog, bu bağlamda konuşma yapacak öğretim görevlilerine ek olarak bir konferans verecektir.

Genç araştırmacılar, kısa konuşmalar ve poster oturumları için açık alanlar sırasında kendi araştırma sonuçlarını sunma konusunda bolca fırsata sahip olacaklar. Kısa konuşmalar ve poster oturumları sırasında en iyi sunum yapan genç adaylar ödüllendirilecektir.

Özgün içerikli panel ve çalıştayların da yer alacağı bu benzersiz kongreye davetlisiniz. Genç araştırmacıların katılabilmeleri için kongre ücreti minimum düzeyde tutulmuştur.

Yemyeşil bir Karadeniz şehri olarak fındığın ve kirazın başkenti olarak bilinir, yaylaları ve ekoturizmi ile ünlenen Giresun'da sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin.

Kongrede görüşmek dileğiyle

Kongre Başkanı, Engin Ulukaya
İstinye Üniversitesi
Moleküler Kanser Araştırma Merkezi Başkanı