2018-2019 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi

20 Haziran 2019 Perşembe

Fakültemiz 2018-2019 Akademik Yıl Mezuniyet Töreni, 20 Haziran 2019 Perşembe günü Giresun Atatürk Stadyumunda düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleştirildi.
Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın yanı sıra, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı J.Alb.B. Murat Yakın, siyasi partiler ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemizin akademik ve idari personeli, öğrenciler, mezun öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.