Ebelik ve Hemşirelik Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

13 Mayıs 2022 Cuma

Ebelik ve Hemşirelik Haftaları dolayısıyla Fakültemizin organizasyonuyla düzenlenen olan online etkinlik Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı. Oldukça faydalı sunumların gerçekleştirildiği etkinliğin moderatörlüklerini Doç. Dr. Çağla Yiğitbaş ve Dr. Öğr. Üyesi Ayla Hendekci üstlendi.

Etkinliğin Ebelik oturumunda Doç. Dr. Ayla KANBUR Doğumda Güncel Yaklaşımlar konulu sunumuyla önemli bilgiler sunarken Ebe Reyhan Kasap Dijitalleşme Çağında Ebelik Mesleği hakkında uygulama ortamından yansıyanları aktardı. Hemşirelik Oturumu ise Doç. Dr. Bilge KALANLAR tarafından gerçekleştirilen Afet Hemşireliği konulu konuşmayla başladı. Öğrenci Hemşire Edanur AKTAŞ AFAD Gönüllüsü Olmak konulu sunumuyla katkı sunarken Dr. Öğr. Üyesi Asuman ÇOBANOĞLU Hemşirelik Hizmetlerinde Teknoloji başlıklı konuşmasıyla yararlı bilgiler sundu.

Etkinlikte sunulan konuşmalara ait kayıtlar düzenlenerek SBF Youtube kanalında daha sonra yeniden yayınlanacaktır.