Ders Kayıtlanmaları

22 Eylül 2020 Salı

Fakültemize Yeni Gelen Öğrencilerimiz

Fakültemize yeni kayıtlanan öğrencilerimiz Giresun Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sisteminden gerekli şifrelerini aldıktan sonra uzaktan öğretim sistemimize üniversitemizin akademik takviminde ilan edilen Ders Kayıtlanma tarihinden birkaç gün sonra erişim sağlayabilecektir. Bu konuyla ilgili hatırlatmalar günü geldiğinde uzem.giresun.edu.tr ve eders.giresun.edu.tr adreslerinde yapılacaktır.

Ders Kayıtlanmaları

Ders kayıtlanmaları, daha önce olduğu gibi yine öğrenci bilgi sistemi üzerinden öğrenciler tarafından interaktif olarak yapılacaktır.

Yeni kayıtla gelen öğrencilerimizin bu dönemki ders kayıtlanmaları otomatik olarak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca gerçekleştirilecektir. Bu öğrencilerimiz ders kayıtlanmalarını, bahar döneminden itibaren bizzat kendileri yapacaklardır.

Yeni Eğitim-Öğretim Döneminin siz değerli öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.