3. Hemşirelikte Aile Temelli Yaklaşım Sempozyumu

03 Mayıs 2019 Cuma

3. Hemşirelikte Aile Temelli Yaklaşım Sempozyumu Fakültemiz Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı ve Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından 03 Mayıs 2019 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.
Ergoterapi, Halk Sağlığı, Çocuk Ruh Sağlığı, Aleksitimi, İnovasyon ve Psikiyatrik Sorunu Olan Bireyin Evde Bakımı gibi konular ele alınmış, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Ordu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin değerli öğretim üyeleri ve öğrencileri sempozyuma katılım sağlamıştır.
Hacettepe Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve GRÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alanında uzman konuşmacıların yer aldığı sempozyumda sözel bildiri oturumu da düzenlenmiştir.